Cégünk 1993-ben lett alapítva azzal a céllal, hogy kiváló minőségű, ugyanakkor megfizethető árú kozmetikumokat és háztartási tisztítószereket gyártsunk. Üzemünk központja, gyárunk és raktárunk egy észak-magyarországi faluban, Terpesen található.

Termékeink Magyarország legtöbb szupermarketében és drogériájában értékesítésre kerülnek, márkánk több országban is megtalálhatóak. Készletünk alacsony árú, gazdaságos termékeket (Tis, Dello), illetve prémium kategóriájú árucikkeket (Lorin, Just, Lorilux) is kínál a személyi higiénia és háztartási tisztítószerek kategóriáján belül. A saját márkáinkon kívül egyéb, külső termékek gyártásával is foglalkozunk – olyan nagykereskedelmi láncoknak, mint az Auchan vagy a Spar. Cégünk törekszik arra, hogy minőségi termékeket gyártson, figyelembe véve vásárlók igényeit, a biztonsági és etikai szabályok és előírások pontos betartását követve.

Jelentős marketingtevékenységeket fordítunk a fogyasztók igényeinek feltárására, és ezekhez az igényekhez igyekszünk maximális hatékonysággal alkalmazkodni. Ennek eredményeként folyamatosan igyekszünk bővíteni a termékkészletünket, törekszünk minden szinten kielégíteni vásárlóink igényeit. Termékeink népszerűsítése különböző reklámkampányok segítségével történik; a médiaszolgáltatások és az ingyenes próbatermék-ajándékozó programok növelik népszerűségünket és hírnevünket mind a meglévő, mind a potenciális ügyfeleink körében. Figyelembe véve vásárlóink szokásait és a piac sajátosságait sikerül relevánsnak és versenyképesnek maradnunk a folyton változó kereskedelmi iparágban.

A környezettudatos gondolkodásmód jövőképünk középpontjában áll, törekszünk arra, hogy a természet összes elemét és tényezőjét tiszteletben tartsuk. Cégünk teljes mértékben csak tesztmentes termékek gyártásával foglalkozik, nem végzünk kísérleteket állatokon.

84 alkalmazottunk jóléte kiemelten fontos számunkra, elkötelezettségük és szakértelmük alapvető fontosságú cégünk sikeréhez. Biztonságos és kedvező munkakörülményeket igyekszünk biztosítani az alkalmazottak elégedettségének biztosítása érdekében, ezzel is elismerve az ő erőfeszítéseiket. Hiszünk abban, hogy a tisztelet és a megértés hatékony és eredményes a kommunikációban, és az együttműködés a gyártás teljes folyamatában alapvető fontosságú az átlátható üzleti működéshez.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy szigorúan ellenőrizzük és betartsuk a minőségi menedzsment szabványait a vállalati tevékenységre vonatkozóan. Termékeink innovációs gyártási műveletei megfelelnek azoknak a nemzetközi jogszabályoknak, amelyek a kozmetikai és háztartási termékek előállítására vonatkoznak. Az összetevők nagyfokú átláthatósága fontos számunkra, ahogy az is, hogy a biztonsági előírásokat maximálisan betartsuk. Kizárólag kiváló minőségű, főleg természetes eredetű összetevőket és alapanyagokat használunk, ezeket Franciaországból illetve Németországból importáljuk. Ezáltal sikerült kialakítanunk egy stabil és márkahű vevői kört, és hosszútávú, sikeres üzleti kapcsolatokat.

Elképzelésünk központi eleme, hogy termékeinket tekintve minőséget, hatékonyságot és sokszínűséget kínáljunk, bízva abban, hogy így sok család életét sikerül egy kicsit könnyebbé tennünk. Célunk, hogy olyan háztartási és kozmetikai termékeket gyártsunk, amelyek kedvező áron, bárki számára elérhetővé válnak.

Üdvözlettel,

Csepcsányi Béla
Tulajdonos és ügyvezető igazgató